Norsk Bluesunion inviterer til bandseminar

.

Norsk Bluesunion inviterer unge musikere i alderen 18-26 år til seminarhelg 9.-11. november på Notodden. Helga arrangeres i samarbeid med blueslinja på USN (Universitetet i Sørøst-Norge) og inkluderer bandseminar med erfarne veiledere, introkurs til blues og musikkbransjen, innspilling i det legendariske Juke Joint Studio, samt muligheten til å delta på intimkonsert med live streaming over internett.

Seminaret er beregnet på dem som elsker å spille blues og kanskje én dag ønsker å leve av musikken. Det er et introduksjonskurs til musikkbransjen med verdifulle tips på hvordan man kan utforme en karriereplan som gjør det lettere å oppnå musikalske mål, samt innblikk i støtteordninger, institusjoner og aktører som kan være til hjelp på veien. Det vil bli undervisning på forskjellige instrumenter, samt samspill med andre under kyndig veiledning av meritterte musikere fra bluesmiljøet.

I løpet av helgen får deltakerne mulighet til å være med på innspilling i det kjente Juke Joint Studio, med verdifullt innblikk i hva en studioproduksjon innebærer. Seminaret vil være en fin mulighet til å møte likesinnede og bygge nettverk med andre som har samme interesser.
Semninardeltakerne vil også få delta på intimkonsert som streames over internett.

Veiledere på seminaret er
Morten Omlid, gitar
Erik Harstad, gitar
Bård Gunnar Moe, bass
Henrik Maarud, trommer

Påmelding:
Det er individuell påmelding (ikke band) og jenter oppfordres til å søke. Det er plass til kun 15 personer og førstemann til mølla gjelder. Bindende påmelding.

Påmelding innen 1. november til Ellen Klemp Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Tlf. 479 92 210.
Deltakeravgiften på kr. 1.000 inkluderer mat, hotell og kursavgift.