Jeff Beck til Skånevik med Vinnie Colaiuta og Rhonda Smith

Jeff Beck kommer med et meget sterkt band til Skånevik Bluesfestival den 7. juli, forøvrig det eneste norgesbesøket på årets turné for den sjangeroverskridende gitaristen. På trommer har han med seg Vinnie Colaiuta, en ettertraktet musiker for verdens største artister både innen rock og jazz. Han spilte lenge med Frank Zappa, og har også fartstid med storheter som Chick Corea, Herbie Hancock, Joni Mitchell og Sting. Han har i tillegg vært med på et utall plateinnspillinger med artister i alle sjangre.
Som bassist denne sommeren har Beck med seg en av verdens fremste kvinnelige bassister, Rhonda Smith. Hun spilte lenge med Prince, og har også spilt med bl.a. Chaka Khan, Beyonce, Patti Austin, Lee Ritenour, Patti Labelle, Little Richard og George Clinton.
På vokal i Skånevik vil vi få høre Jimmy Hall, som har turnert regelmessig med Beck siden 2014. Hall er tidligere mest kjent som sanger og munnspiller i sørstats-rockebandet Wet Willie, men har også spilt med bl.a. blueseren Tommy Castro og countryartisten Hank Williams jr.
Siste medlem av bandet til Jeff Beck er cellisten Vanessa Freebairn-Smith.