HM Johnsen vant Unionscupen

.

Finalen i Union Bluescup ble som vanlig arrangert under Notodden Blues Festival. Det som ikke var så vanlig, var at banda i år spilte både fredag og lørdag, altså ikke semifinale og finale som tidligere år. Dette fordi det var såpass få påmeldte band i år. Men, når dette er sagt, skal det sies at kvaliteten på de seks banda var meget høy. Glad er jeg for at jeg slapp å sitte i en av de to juryene. Det var forskjellig jury fredag og lørdag. 

Om vinnerbandet fra Os, HM Johnsen, sier juryens formann Kjartan Edvardsen følgende: 
- Bandet tar bluesrockens klassiske elementer med seg inn i vår tid, og fremstår med sin egen identitet, i gnistrende samspill og på et høyt musikalsk nivå. Når dette blandes med en solid dose energi og topp kommunikasjon med publikum, er vi sikre på at de vil skape store øyeblikk på klubber og festivaler både her i landet og utenlands».

Bandet består av Hans Marius Johnsen (vokal/gitar), Jeroshan Daniel Alexander (bass) og Sigmund Vestrheim (trommer).

Like etter at seieren var et faktum sa Hans Marius Johnsen til Bluesnews: 
- Denne så vi ikke komme. Vi var egentlig klare til å reise hjem. Men jeg trenger noen timer på å la det synke inn. Dritdeilig! Det var så høyt nivå i år, at jeg tenkte at de yngre, de med litt mer sjarm enn oss, vinner. Nå skal vi bare ha det gøy. Vi gleder oss til å reise ut og spille. Bygge erfaring.
Bluesnews gratulerer aller hjerteligst!
Mer om både cupen og vinnerbandet får du i neste papirutgave av Bluesnews. 

Tekst og foto: Bjørn Wiksaas