Little Victor turnerer med norsk band

.

I begynnelsen av mars kommer den amerikanske gitaristen, munnspilleren og sangeren Little Victor til Norge for å gjøre en kort turné sammen med et norsk band. Det er bandet som tidligere gikk under navnet 9Fingers som skal backe amerikaneren. Bandet har skiftet navn til The Jelly Roll Men, og består av fire musikere fra Gjøvikdistriktet, brødrene Kent Erik "9Fingers" Thorvaldsen (msp/vok) og Thomas Grim Thorvaldsen (gitar) samt Per Johansen på bass og Kai Evenstuen på trommer. Kent Erik Thorvaldsen kan fortelle at grunnen til navneskiftet er at bandet – som helt og holdent sverger til tradisjonell blues – ønsker et navn som mer tydelig sier fra at de er et bluesband. Bandet er også i gang med innspilling av plate med egne låter, som forøvrig vil bli produsert av nettopp Little Victor.

Little Victor har besøkt Norge ved flere anledninger tidligere, blant annet husker mange konsertene med avdøde Louisiana Red, som han også spilte inn et kritikerrost album sammen med.
Little Victor & The Jelly Roll Men vil blant annet besøke klubber i Drammen, Horten, Lillestrøm og Gjøvik i perioden 9.-12. mars.