Hjelp Henry Gray!

.

Den 91 år gamle legendariske bluespianisten Henry Gray har mistet hjemmet sitt og alt han eide i flommen som har herjet i Louisiana. Han selv er i sikkerthet og i god form, men er preget av hendelsene, forteller en pressemelding fra USA.

Henry Gray er en av de siste gjenlevende musikerne fra Chicago-bluesmiljøet på 40- og tidlig 50-tall. Han deltok på mange historiske innspillinger på denne tiden i sessions med Howlin' Wolf, Jimmy Reed, Little Walter, Jimmy Rogers og mange andre.
Han ble nominert til Grammy Award for albumet ‘A Tribute to Howlin' Wolf’ som ble gitt ut på Telarc Records. Det samme året spilte han på Mick Jaggers 55-års bursdagsfeiring i Paris. De siste 30 årene har Henry spilt på de fleste New Orleans Jazz & Heritage Festivaler og Baton Rouge Blues Festivaler. Henry ble presentert sammen med Ray Charles, Dr. John, Pinetop Perkins og Dave Brubeck i Clint Eastwoods "Blues Piano», som var en av sju episoder i Martin Scorseses filmserie, "The Blues.”
Henry ble i 2006 hedret med National Heritage Fellowship Award av The National Endowment for the Arts, som er den fremste prisen man kan få i USA som folkemusiker. Henry reiser fortsatt rundt og spiller på festivalscener rundt om i verden, der han den senere tiden har mottatt mange priser og nominasjoner for sin innsats.
I bunnen er Henry en musiker som oppriktig og av hele sitt hjerte elsker å dele sin musikk med publikum.

Det må være litt av en utfordring for en 91 år gammel mann å måtte starte på nytt i livet. Til det trenger han hjelp. Både små og store donasjoner vil utgjøre en forskjell for Henry Gray.

Du kan bifdra til å hjelpe ham på gofundme: https://www.gofundme.com/2k3359w