Johnny & Jaalene

 
4.0
35   0   1   0   0  
Johnny & Jaalene

Album informasjon

Tittel
Memphis Song
Plateselskap
Subcat Records
Anmelder
Gunnar Svensson

Skribentomtale

Karakter 
 
4.0

En variert og frisk utgivelse

Denne duoen består av Johnny Ramos, Kid Ramos’ 19 år gamle sønn, og Jaalene DeLeon på 16 år, som har en fortid i, i den grad det er mulig når du er 16 år, i teater og musikaler. Musikken de satser på er en blanding av roots, rockabilly, chichano rock'n'roll og americana. De har et godt voksent band med pappa Ramos og Tommy Harkenrider på gitar, ved siden av unge Ramos.
De åpner med Ronettes Baby I Love You og det blir snart åpenbart hvem som har stemmen i duoen. Ramos låter anstrengt og lengter antageligvis etter å komme i et skikkelig stemmeskifte, mens Jaalene låter moden til å være 16 år. Dette var også situasjonen i Ramos tidligere band Colony Boys, hvor han stadig insisterte på å synge til tross for at de hadde en super vokalist i Sean Oliu, som låt som en ung Elvis. Det er derfor ikke til å unngå at det er låtene som Jaalene synger alene som sitter best. Gee Whiz, Good Looking, Angel Baby, Let's Have A Party og Cuando Caliente. Stemmen til Ramos passer imidlertid atskillig bedre på rockabillylåta Teenage Cutie og spansk/mexicanske Los Chucos Suavos, mens han faller helt igjennom på Why Why Why. Det gjelder å plukke låter som passer stemmen. På siste låta, duetten One Summer Night, fungerer det bra da de klarer å gi den det rette ungdommelige preget.
Totalt en variert og frisk utgivelse med to unge artister som begynner å få oppmerksomhet og som gjorde suksess på siste Viva Las Vegas.

Powered by JReviews