Østkanten: Rampelys på Buckleys 29. mai

.

RAMPELYS

– et håndslag for ukjente band


Torsdag 29. mai kl 20.30 på Buckley's, Lille Grensen 7 - inngang fra Arbeidergata

Gratis inngang.

 

ENORMA SASS og THE DIRTYDOGS

Denne serien startet i 2002 og har som formål å gi uetablerte artister en scene å vise seg frem på. Alle sjangere innen populærmusikken kan delta. For mange band har dette betydd et gjennombrudd og vært en viktig inspirasjon. Etter konsert får alle artister råd og vink av kvalifiserte folk. Over 100 artister har så langt benyttet seg av denne muligheten.
 
Kl 20.30: ENORMA SASS
Enorma Sass er et energisk jenteband som spiller indierock med lekre harmonier og et fandenivoldsk driv. De har fortsatt til gode å utgi plate, men på konsert utstråler de bøttevis av sjarm og spilleglede!
Enorma Sass er:
Thea Glenton Raknes - vokal
Susanne Benjaminsen - gitar
Ida Lie - bass
Elin Lie - keyboard
Ingrid Berge - trommer
 
Kl 22.00: THE DIRTYDOGS
The Dirtydogs debuterte i 2005 med EP'en "Sticks and Stones", som ble produsert av Anders Møller (Euroboys / Kåre & the Cavemen). EP'en som ble utgitt på egen label fikk strålende kritikker og listet på flere radiostasjoner.
 
Siden den gang har Dirtydogs konsentrert seg om lage låter, og har etter hvert utviklet seg til et solid konsertband. Deres felles interesse for 60-70 talls musikk, inspirert av bl.a. Rolling Stones, The Who og Neil Young, gjør at de i dag fremstår med en overveldende karisma og hardtslående riff med de nevnte tiårs udødelige refrenger. Til høsten starter de produksjonen av sitt første album.
 
Marius Pedersen – vokal og gitar
Anders Bøe - gitar
Chris Jacobs - trommer
Kristian Flaaten - bass
 
Relaterte linker:
www.dirtydirtydogs.com/
www.myspace.com/enormasass


John Jørgen Støa
Østkanten Bluesklubb