Østkanten Bluesklubb Rampelys 17. april

.

RAMPELYS

torsdag 17. april kl 20.30 på Buckley's:
THE POINTS og BARBARIAN TWINS

 

Østkanten Bluesklubb starter opp Rampelyskveldene igjen. Denne gangen på Buckley's og i samarbeid med Oslo Bluesklubb.
Buckley's, Lille Grensen 7 - inngang fra Arbeidergata

 
Fri inngang.
 
Rampelys - et håndslag for ukjente band
Rampelys - et håndslag for ukjente band. De tradisjonelle Rampelyskveldene som Østkanten Bluesklubb avholdt til og med mars 2004 startet opp igjen høsten 2007. Da Muddy Waters ble lagt ned i romjula ble det en liten pause inntil vi nå starter opp igjen på Buckley’s. Nytt er det at vi denne gangen innleder et samarbeid med Oslo Bluesklubb om disse kveldene.
 
Dette er en konsertserie der unge og nye artister skal få vise seg fram. Vi vil ha gratis inngang slik at flest mulig kommer og får med seg artistene.
 
Ca kl 20:30: The Points
The Points er et Oslobasert band som spiller en blanding av rock, americana og blues. Det aller meste er egenkomponert. De har holdt sammen noen år men først nå føler de at tida er inne til å entre de store scenene for rock og blues i tigerstaden.
The Points er:
John Arne Skjervold Pedersen på vokal/bass
Espen Norderud på trommer
Jarle Presttun på gitar/vokal
 
Ca kl 22:00:Barbarian Twins
Barbarian Twins spiller bluesbasert rock og funk og kommer fra Oslo. 70-talls bluesrock som passer på alt fra skitne gamle kneiper til store stadioner.
 
På drøyt ett år har Barbarian Twins spilt inn rundt 30 sanger, turnert i utlandet, spilt live på norsk tv tre ganger og vunnet amerikansk musikk-konkurranse. Og det har skjedd mye siden vi avtalte Rampelys med gutta i vinter. Det siste er at de har fått platekontrakt i USA!
 
Barbarian Twins er :
Bard Andersson: gitar/vokal
PK: bass/vokal.
Paal Olsen: trommer/vokal.
 
Relaterte linker:
www.buckleys.no
www.myspace.com/barbariantwins
 
Vennlig hilsen
John Jørgen Støa
Østkanten Bluesklubb