Østkanten Bluesklubb Klubb Øya 5. august

.

Østkanten Bluesklubb på Herr Nilsen

Østkanten Bluesklubb deltar som eneste frivillige organisasjon under Øyafestivalens klubbkveld i Oslo.


18.00 Bedrock Bluesband
Bedrock Bluesband er et ungt band bestående av seks medlemmer med knallbra musikk og masse sjarm. Vi snakker om kvalitet i alle ledd og et ungdommelige utrykk som tilfører bluesen nytt, friskt blod. Bandet behersker et stort spekter av bluesrelatert musikk; alt fra tradisjonell blues til funk og et mer rocka utrykk. Det hele presenteres med stor musikalitet og fin visuell framtoning.


19.30 Silver Street
Silver Street er et fremadstormende Oslo-basert band som spiller selvkomponert, energisk og melodiøs 60-talls inspirert pop og rock. Hovedingrediensene er; trommer, el-bass, el-gitar, Hammond orgel og Wurlitzer. Mix deretter inn en dose Beach Boys- og Beatles-melodiøsitet, dryss over med litt leken rocke-energi og du vil få en Silver Street , feelgood musikkopplevelse. Bandet består av Bjørn Raddum på bass, Ruben Våga på trommer, Morten Raddum på gitar og Lars André Kvistum på Hammond orgel og Wurlitzer


21.00 Hasse Farmen & band
Blyfri lavoktanrock er Hasse Farmens egen beskrivelse av sin musikk. Hasse skiller seg gledelig fra mange av sine kolleger, han har utviklet et personlig uttrykk og låtene er tilbakelente og melodiene fine. Lydbildet er lekent og fulle av lekre detaljer som gjør at musikken driver langsomt framover. Det er absolutt ingen grunn til at Hasse Farmen fortsatt skal være en av rockenorges best bevarte hemmeligheter.
Hasse Farmen vokal/gitar), Øistein Jevanord trommer, Gunnar Kjelsby gitar, Magnus Larsen cello, Espen Østgård bass


22.30 Barbarian Twins
Barbarian Twins spiller bluesbasert rock og funk og kommer fra Oslo. Musikken passer på alt fra små kneiper til store stadioner. På drøyt ett år har de spilt inn rundt 30 sanger, turnert i utlandet, spilt live på norsk tv og vunnet en amerikansk musikk-konkurranse. Barbarian Twins har nå signert kontrakt med det amerikanske plateselskapet D and M Records og debutalbumet er klart for utgivelse i sommer. Bård Andersson: gitar, PK: bass, Paal Olsen: trommer.


24.00 Vidar Busk
Mye har skjedd siden Vidar Busk som 16 åring reiste med gitaren til USA for å spille med Rock Bottom. Hans utgivelser de siste årene har vært en musikalsk reise med inspirasjon fra både Chicago, Texas og New Orleans. Platene  har resultert i at han kan slå i bordet med en lang rekke femmere og seksere fra en samlet norsk musikkpresse. Vidar Busk er ikke lett å kategorisere. Han er en fabelaktig bluesgitarist samtidig som musikken hans byr på et stort musikalsk landskap.
 

Publikum med festivalpass til Øyafestivalen - gratis
For andre: Billetter kr 150,- kjøpes i døra fra ca kl 18.00.
20 års aldersgrense.


 
Vennlig hilsen
John Jørgen Støa
Østkanten Bluesklubb