Østkanten Bluesklubb 5.12. på Herr Nilsen

.

Menneskerettighetene feirer 60 år

Fredag 5. desember på Herr Nilsen – NB starter presis 21.00


Alle inntekter går til Amnesty.
 
Program
21.00 Åpning
21.10 Knut Nærum med nyskrevet tekst for anledningen.
21.30 Hilde Heltberg
22.00 Gitarer mot terror - Freddy Dahl, Joakim Tinderholt, Åge Nilsen og Jono El Grande
22.20 Green Carpet Band forsterket med Freddy Dahl.
23.30 The Blackbirds, med besøk av Jono El Grande og Freddy Dahl.
 
Konferansier – Arild Rønsen
Kapellmester – Øyvind Vilbo

 
Small Places Tour - Mennesker og musikk er best levende!
Dette er en internasjonal kampanje hvor en rekke kjente artister er med, og det vil bli arrangert konserter fra Ulan Bator til Santiago de Chile, og fra Norge til New Zealand.
Østkanten Bluesklubb arrangerer Amnestykonsert på femte året.
 
Knut Nærum
Knut Nærum åpner ballet med en for kvelden nyskrevet tekst. Han er komiker, forfatter, tegneserietegner og TV-underholder, og kanskje mest kjent som fast paneldeltaker i NRKs humoristiske TV-program Nytt på nytt. Her har han gjort seg bemerket for overraskende innfallsvinkler og raske poenger servert med en nøktern mine.
Blant bøker han har skrevet kan nevnes Norsk litteraturhistorie fritt etter hukommelsen (2001), Døde menn går på ski (2002), KRIG! (2003) - utgitt på nederlandsk i 2004 under tittelen Glat Ijs.... samt årets De dødes båt...
 
Hilde Heltberg

Hilde er en av våre fremste kvinnelige artister. Du har hørt henne på radio, sett henne på TV og sett henne på konserter med Ole Paus, Åge Aleksandersen, Steinar Albrigtsen, Jonas Fjeld, Henning Kvitnes og Ulf Lundell. Hun har på en måte vært der hele tiden. Hun har hatt mange musikalske forbilder opp gjennom årene, men tre kvinnelige artister har alltid stått i sentrum, nemlig Dolly Parton, Emmylou Harris og Linda Ronstadt. I den senere tiden har Hilde deltatt på utgivelser med Hellbillies, Jørn Hoel og Henning Kvitnes, og er også med i trioen Queen Bees sammen med Anita Skorgan og Rita Eriksen
 
Gitarer mot terror - versjon 08
I løpet av kvelden blir fjorårssuksessen "Gitarer mot terror" gjentatt. Denne gangen er det Freddy Dahl, Joakim Tinderholt, Åge Nilsen og Jono El Grande som skal få vise seg fram som de forrykende gitaristene de er.
 
Green Carpet Band med Freddy Dahl

Bandet består av erfarne musikere som har en sann kjærlighet til blues med trøkk og sjel. Kombinasjon av gode melodier, solide rytmer og røffe vokale prestasjoner går hardt utover dansegulvet. Øvrig beseting er Øyvind Vilbo, Åge Nilsen,  Per Anders Løhne. Ole Flornes.
 
The Blackbirds
The Blackbirds ble startet i 1996, men det var først i år 2001 de fire rendyrket sin unike stil. Med to gitarer, bass, og trommer var oppskriften for The Blackbirds elegante sound født. Disse fire unge mennene fra Oslo har kjent hverandre i mange år og det kan høres i musikken. The Blackbirds er et drivende godt live band med mye erfaring fra et stort antall konserter rundt om i landet.
 
Relaterte linker:
www.billettservice.no/html/artist.htmI?l=NO&artist=SMALL+PLACES+TOUR
www.norskrockforbund.no/nor/pages/636-60_aar_med_menneskerettigheter_small_places_tour
www.greencarpet.no/
www.myspace.com/blackbirdsthe
www.myspace.com/jonoelgrande
 


Vennlig hilsen
 
John Jørgen Støa
Østkanten Bluesklubb