Sommerfest på Nesoddtangen

.

Østkanten Bluesklubb presenterer


Sommerfest på Signalen
Lørdag 20. juni fra 14.00 til 24.00

 
Signalen på Nesoddtangen er en restaurant som ligger idyllisk til ved fjorden like ved brygga til Nesoddenferja. Du kommer deg til Signalen med båt fra Aker Brygge. Den går hver time til langt på natt.
 
Forhåndskjøp billetter her
 
Program
14.00 – 15.00 Tore Nesbakk Bluesband
15.15 – 15.45 Bearded Babies
16.00 – 17.00 Finnskogen Blues Band
17.30 – 19.00 Margit Bakken Band
19.30 – 21.00 Green Carpet Band
21.30 - 23.00 Texas Twisters

 
texastwisters09.jpg


14.00 – 1500 Tore Nesbakk Bluesband
Tore Nesbakk BluesBand er et band med unge musikere som på kort tid har oppnådd høy musikalsk kvalitet. Bandet har hatt flotte opptredener på Glopperock, Bremanger Rockweekend og Fjordblues . Året etter spilte bandet både på Madam Felle i Bergen og på Muddy Waters i Oslo, i tillegg til bluesfestivalene på Notodden og i Finnabotnen. Her kommer kjente låter på rekke og rad - av Wilson Picket, Gary Moore, BB King, Freddie King og mange flere.
 
15.15 – 15.45 Bearded Babies
Et norsk Rory Gallagher tribute band som har holdt på siden september 2008. De gjorde suksess på "The First Rory Gallagher Tribute in NORWAY!" på Herr Nilsen 27. februar. Besetning er er Asle Kristiansen, gitar, Jan-Erik Henriksen,trommer og Edgar Johansen på bass.
 
16.00 – 17.00 Finnskogen Blues Band
Finnskogen Blues Band spiller i hovedsak elektrisk Blues fra
 den gyldne gitarperioden (1967-1972). Repertoaret består av låter de har laget selv samt låter av bl.a. Bluesbreakers,
Fleetwood Mac, Muddy Waters og Jimi Hendrix. Bandet ble startet høsten 2005 og trioen består av Ove “Axe” Berg (Gitar & sang), Arne Østvang (Bass) og Ketil Berg (Trommer).
 
17.30 – 19.00 Margit Bakken Band
Margit Bakken fra Notodden har i en årrekke besøkt små og store bluesklubber og festivaler på kryss og tvers i Norge. I 1997 deltok Margit i TV2-programmet Stjerner i Sikte som Janis Joplin med ”Me and Bobby McGhee” og kom til finalen i Stockholm. Hun har vært engasjert i mange musikalske prosjekter, men har nok de siste årene vært mest å se på scenen sammen med sin bluessøster Rita Engedalen. I samarbeidsprosjektet "Damer i blues" trekkes de viktige damene i bluesen fram i form av bilder, ord og toner. Da Margit spilte på Hagan Bluesfestival i Sande (2008) skrev Drammens Tidendes anmelder: "Margit Bakken oser av følelse for det hun fremfører. Rett og slett en stemme hele Norge vil elske". Mange har etterspurt Margits debutalbum, et album som har fått en spennvidde fra Blues, Roots, Folk og Country. Med unntak av en låt fra henholdsvis Tony Joe White og Memphis Minnie står Margit for alle tekstene og melodiene på “On the other side”. Albumet er innspilt i MyTown Recording Studio, Vestfossen. produsert av Eivind Kløverød. Bandet består av bl.a. Eivind Kløverød: trommer/perkusjon, Jonny Aasgaard: akk.gitar, Bent Bredesen: el.gitar, Espen Fjelde: orgel, Finn Tore Tokle: Bass.
 
19.30 – 21.00 Green Carpet Band
Bandet består av erfarne musikere som har en sann kjærlighet til blues med trøkk og sjel. Kombinasjon av gode melodier, solide rytmer og røffe vokale prestasjoner går hardt utover dansegulvet.
 
21.30 - 23.00 Texas Twisters
Et av de absolutt store publikumsbandene, Texas Twisters, er tilbake etter ca. ett års pause!
 
Vennlig hilsen
John Jørgen Støa
Østkanten Bluesklubb