Rampelys: Et håndslag for ukjente band - Østkanten Bluesklubb

.

  

Tirsdag 6. november starter Østkanten Bluesklubb opp de tradisjonelle Rampelyskveldene på Muddy Waters igjen. Første artister ut er folkbluesartisten Jens Carelius og bluesrockbandet Shuffle Service.

De tradisjonelle Rampelyskveldene i regi av Østkanten Bluesklubb ble avholdt til og med mars 2004. Etter dette har det rett og slett ikke vært tilstrekkelig tilflyt av band til å opprettholde satsingen i samme form. Det betyr ikke at bluesklubben har latt være å satse på unge/uetablerte band. Vi har bevisst rekruttert unge/uetablerte band når vi har kommet over disse, eksempler er f.eks Unionsbandet fra 2006, Bedrock Bluesband..

Dette er en konsertserie der unge og nye artister skal få vise seg fram. 2-3 band/artister får sjansen til å vise seg fra på norsk blues’ hovedscene. Vi er ikke ute etter bare blues. Både blues, rock, country og ulike mixer innenfor dette er interessant!

Gratis inngang! 20 års aldersgrense.

Ca kl 20.30: Jens Carelius

spiller folkblues al a Bert Jansch, Nick Drake og Leonard Cohen. Med drivende gitarpicking, nerve og poetiske tekster er han et friskt pust av konservatisme på dagens scene. Han slipper sin første plate "The First Songs" 27. november.
http://www.myspace.com/jenscarelius

Ca kl 22.00: Shuffle Service

er et ungt band som har som motivasjon å lage funky, original, følsom, og drivende god bluesrock. Sammen utgjør de en meget samspilt kvartett med et stort ønske om å spre musikken og de gode tonene. Den siste tiden har de hatt mye fokus på å lage låter, hvilket ikke bare har resultert i et sterkt repertoar, men også en EP (Walking EP) der bandets ferdigheter innen låtskriving, komponering, så vel som utøvende talenter vises til det fulle.
http://www.myspace.com/shuffleservice 
http://www.shuffleservice.tk