Nytt konsertsted for Moss Bluesklubb

.

 

KOMMA

Som dere har registrert i lokalavisene har de som har drevet Tivoli Amfi i Moss gått konkurs. Bluesklubben har ikke blitt rammet av denne konkursen på annen måte enn at vi så det nødvendig å avlyse forrige arrangement, da vi ikke lenger hadde noen konsertarena. På bakgrunn av dette har Moss Bluesklubb i samarbeid med Klubb 1 funnet det nødvendig å ta initiativ til å finne et annet sted for våre  fremtidige arrangementer. Vi har foretatt en vurdering av flere utesteder i samarbeid med Klubb 1 og funnet at Komma kan være et godt alternativ for oss. Komma har en sentral beliggenhet og har en kapasitet til 400 mennesker. I tillegg har de et godt barutvalg, samt matservering.

Vi har som dere tidligere er kjent med booket band hele vårsemesteret. Denne planen gjennomføres og vi avslutter den 6. juni med Omar and the Howlers. Alle disse arrangementene vil finne sted på Komma. Vi har fått til gode avtaler med Komma med lydmann ( vår kjære Petter Kviltu følger med ) og komplett PA-anlegg. I tillegg har vi vår gode avtale med Stordahl Musikk som hjelper oss med backline og utstyr som mikrofoner, stativer osv.

Moss Bluesklubb ønsker dere velkommen til våre neste arrangementer på Komma. Neste arrangement er den 28. mars med Blue Mixx fra Sarpsborg og Doktor Blå fra Moss.

 

Petter Aas