Notoddens Roadshow på Kongsberg

.

 

Kongsberg Blues Klubb inviterer alle bluesinteresserte til

ROADSHOW '09 fredag 5. juni

roadshow.jpg
Dette er et samarbeid med Notodden Bluesfestival som vi selvfølgelig vil være med på.
Roadshowets turne starter med en times direkte sending på P1, tirsdag 2. juni, deretter kommer de hit til Kongsberg Blues Klubb, videre til Drammen og så til Oslo. Vi føler oss privilligerte til å få være med på et slikt arrangement.
Du får anledning til å kjøpe billetter til årets festival, bluesmusikk fra Blues Music Club Notodden og få informasjon om mangfoldet av aktiviteter rundt/og under  festivalen.

Konserten vil foregå ute i bakgården ved Opsalhgården/ Christians Kjeller.
Vi åpner kl: 18.00 for salg av billetter som fåes kjøpt i døra ved ankomst.
Cc: 50.-
Billettprisen er satt på grunnlag av at så mange som mulig skal få anledning til å nyte god bluesmusikk i et fantastisk miljø.

Vi har også laget en ”pakke” for de av dere som har lyst til å bli medlem av Kongsberg Blues Klubb. Denne inneholder medlemskap, T-skjorte med KBK`s logo og konserten 5. juni for bare 300.-. Medlems kontigenten er 250.- pr. år og da får du automatisk BluesNews i posten 5 ganger i året og rabatt på konserter tilknyttet Norsk Rockforbund.
All billettinntekter går uavkortet til Kongsberg Bluesklubb.

Håper du har anledning til å overvære dette flotte arrangementet og støtter din lokale bluesklubb slik at vi også i fremtiden kan arrangere gode, varierte konserter med kvalitet i høysetet.

Du kan også få informasjon på disse nettstedene:
www.kongsbergblues.net
www.christianskjeller.no
www.bluesfest.no

Vel møtt!

For styret i Kongsberg Blues Klubb