Kirk Fletcher til Moss

.

 

Verdensstjerne til Moss Blues Klubb

 

kirkfletcer07.gifOnsdag 16 Januar kan Moss Blues Klubb skilte med den fantastiske gitaristen Kirk  ”Eli” Fletcher fra selveste Fabulous Thunderbirds.


Da Kim Wilson trengte en ny gitarist i The Fabulous Thunderbirds så falt valget på Kirk Fletcher og det er ikke uten grunn… Til tross for at han bare så vidt har rundet 30 år har han en imponerende musikalsk CV å vise til. Han har jobbet for Charlie Musselwhite, Lynwood Slim og ble også funnet verdig til å spille gitar i Hollywood Blue Flames som er bandet til den legendariske West Coast gitaristen Hollywood Fats, der han spilte  før sin død.…
 
Kirk Fletcher har også rukket å gi ut to soloalbum og er nå ute med sitt tredje. Nå er han på en snarvisitt i Norge for å spille konserter på diverse bluessteder på Østlandet med sine norske musikervenner. Med seg på denne miniturneén har han Tom Erik Holmlund på vokal, kjent fra Greasy Gravy, Iver Olav Erstad på Hammond B3, kjent fra bl.a Greasy Gravy og JT.Lauritsen og Erik Harstad & The Buzz Brothers, Per Øystein Erstad på bass, kjent fra Erik Harstad & The Buzz Brothers og Jon Reidar Furulund kjent fra Greasy Gravy, Vidar Busk Band og Erik Harstad & The Buzz Brothers.
 
Kirk ”Eli” Fletcher er en utrolig allsidig gitarist som med den største overbevisning og selvfølgelighet spiller de blåeste soliene som ville fått BB.King til å smile bredt for så fyre løs med en forrykende swingsolo som ville fått Junior Watson til å le høyt for å mane frem villskapen til Jimi Hendrix i den neste låta… Med Kirk Fletcher på gitar vil konserten aldri bli kjedelig eller forutsigbar!

 

Petter Aas

Moss Bluesklubb