Bluesklubbtreff 21. juni

.

Bluesklubbtreff på Nesodden
 
signalen.jpg For sjette år på rad arrangerer bluesklubbene sommeravsluttning på Signalen. Signalen er en nyrestaurert uterestaurant på Nesoddtangen som ligger idyllisk til ved fjorden. De har øl- og vinrett og mye annet snadder å by på fra grillen.
Du kommer deg til Signalen med båt fra Aker Brygge. Tilbake til byen går båten hver hele time til langt på natt.
 
Rutene finner du her: www.trafikanten.no   (rute 601)
 
 
Kl 14.00 MALVINA BAND
Bandet spiller rootsbasert musikk med tydelige innslag av rock`n roll og blues. Inspirasjonskilder er blant andre artister som Bonnie Raitt, Marcia Ball og Etta James. Malvina Band består av Wenche Malvina Wisløff på sang og piano, broren Svein Wisløff, gitar, Aksel Skretting på bass og Pål Emil Engen på trommer.
 
 
Kl 15.30 LOFT
Loft er et folkrock-band fra Skarnes i Sør-Odal. Bandet har holdt på i en årrekke, og spiller både irsk, britisk, amerikansk, og noe skandinavisk. Låter av band/artister som Lindisfarne, Fairport Convention, Jack The Lad, og Steve Earle blir framført med trøkk og spilleglede. Bandet har etter hvert et større egenprodusert repertoar med norske tekster og deres første CD vil være ute sommeren 2008
 


blackbirds.jpgKl 17.00 Sammensatt band for anledningen
 


Kl 18.30 BLACKBIRDS
Bandet slo gjennom på Norwegian Underwood og ga ut sin første CD i 2006. Dette er rock med mye Dylan i seg. Bandet ble startet i 1996, men det var først i år 2001 de fire rendyrket sin unike stil. Med to gitarer, bass, og trommer var oppskriften for The Blackbirds sound født. Disse fire unge mennene fra Oslo har kjent hverandre i mange år og det kan høres i musikken. The Blackbirds er et drivende godt live band med mye erfaring fra et stort antall konserter rundt om i landet (bildet til h.).
 
 
Kl 20.00 PATEY`s PIPE
Patey`s Pipe beveger seg i området der blues og rock møtes. Medlemmene har lang fartstid i norsk musikkliv. Bandet sprang ut av den aller siste utgaven av Bryggerigangen Bluesband, etter at naturlige og unaturlige utskiftninger av besetningen gjorde at det bare var Bent Patey igjen av originalbesetningen. Han satte sammen dette sagnomsuste orkesteret, derfor kommer navnet på bandet som en naturlig konsekvens: "Alltid skal det gå etter Pateys Pipe". Spennvidden i musikken strekker seg fra den verste sytinga en Gibson Les Paul kan frambringe, til lystige swinglåter fra mellomkrigstidens mest obskure bluesartister. Legger man til drivende Chicagoblues og hemningsløs rock som fører tankene tilbake til Led Zeppelin og Deep Purple, så har man Pateys Pipe i et nøtteskall.
Bent Patey - gitar, vokal, Brynjulf Blix - keyboards, Frode Larsen - bass, vokal, Olaf Gustafsson - trommer
 
 
Kl 22.00 GREEN CARPET BLUESBAND
Bandet består av erfarne musikere som har en sann kjærlighet til blues med trøkk og sjel. Kombinasjon av gode melodier, solide rytmer og røffe vokale prestasjoner går hardt utover dansegulvet. Den mannlige delen av publikum har det med å bryte ut i luftgitarspill.
 


Relaterte linker:
www.signalen.no

www.loft.no
www.myspace.com/blackbirdsthe
www.greencarpet.no/
 
Bill 150 | 100 kjøpes i døra
 
På vegne av arrangørene
 
John Jørgen Støa
Østkanten Bluesklubb
Mob 905 85 630