Blucia i Sandefjord Bluesklubb 13.12.

.

Verdensteateret 13. desember:

BLUCIA

 

Lørdag 13. desember 2008, er en merkedag for hvordan klubben ønsker å bruke Verdensteateret. Lokale musikere i samarbeid med Sandefjord Bluesklubb gjør snakk til realitet og lanserer "Blucia" , den nye merkedagen for blues i førjulstiden.

 

Blucia er rett og slett en konsert med blues og roots musikk. Med de lokale banda "Cruisin' Cale" og "TJ & The Marshalls", skal man ta publikum med på en reise gjennom flere "delstater" innen blues og roots sjangere. Arrangementet er drevet av spilleglede og entusiasme for Verdensteateret - og muligheten til å vise at det er liv laga og håp for en god lokal utnyttelse av en av norges beste konsert scener. Konserten skal være en happening hvor man kan oppleve livemusikk, treffe kjentfolk i førjulsstemning, svi av litt av julelønninga, og støtte opp om lokale kulturarrangement på "Ordentlig".

 

 

Cruisin' Cale er godt kjent i Sandefjord, og er for anledningen forsterket. Vanlig vis stiller Gunnar Strøm med et lavmelt komp og "folk" pregede arrangementer. Denne gangen blir det i tillegg mere trøkk på sakene. Repertoaret fra JJ Cale og Dylan - vil bli fremført med stor entusiasme og spilleglede.  TJ & The Marshalls er ganske nye i bluesklubb sammenheng, men har rukket å spille noen låter hist og her i forbindelse med bluesklubbens arrangementer. Bandet består av lokale musikere med god forankring i Sandefjords bluesmiljø, og som har vært å se på scenen i flere av byens bluesband .Bandet har spilt sammen i ca et år under dette navnet. Repertoaret består av rythm'n blues, chicago blues, og rock som fremføres i egne arrangementer.

 

Konserten vil begynne klokken 21:00

og dørene vil åpne klokken 20:00  

Inngang kr 150,-

 

Hilsen fra

Sandefjord Bluesklubb