Blast From The Past på Kongsberg 22.mai

.

Kongsberg Bluesklubb inviterer til konsert med

Blast From The Past lørdag 22. mai i Christians Kjeller

Blast From The Past er et samarbeidsprosjekt mellom Patric Carlson, Little Andrew og Arctic Music. Vi snakker her om to av de mest profilerte artistene innenfor Texas blues & rock`n roll i Skandinavia.
Little Andrew er et velkjent navn over det ganske land og gjorde seg kjent i bluesmiljøet i Norge etter at han vant Union Blues Cup i 2000. I 2007 ga Little Andrew ut den kritikkerroste plata ”Rock Back To Bottom”. De siste årene har han turnert rundt i vårt langstrakte land med sitt eget band.
Patric Carlson er en av de best kjente musikerne innenfor blues i Sverige. Her i Norge er han best kjent som frontfigur i det svenske bandet Bluebirds. Han har flere kritikkerroste utgivelser bak seg og har gjort flere hundre konserter i Europa, USA og Australia.
Carlson og Little Andrew har begge beina plantet godt i Texasbluesen og med de samme store gitaristene som forbilder. Serveringen består ikke bare av blues, men også rock n´roll godt krydret med country, rockabilly og soul.
Dette får garantert beina til å danse av seg selv! Samarbeidet mellom Little Andrew og Patric Carlson er det mest rocka siden unionsoppløsningen i 1905!

Kompet består av Pål M. Dahlø og Kåre A. Amundsen jr. som har vært med Little Andrew de fire siste årene. Disse to har gjort over 300 konserter sammen og gjør sitt til at denne pakka ikke vil blåse bort, med det første.
BLAST FROM THE PAST = 100% ROCK `N ROLL!

Hjemmeside for Patric: www.myspace.com/bluebirdssweden
Hjemmeside for Andreas: www.myspace.com/andreasstamnes

For lytting og mere info om samarbeidet:
www.arcticmusic.no/Default.aspx?aid=5

www.kongsbergblues.net
www.christianskjeller.no

Billetter kjøpes i døra fra kl:20.00
Konsertstart kl:22.00