Aunt Mary i Moss Bluesklubb

.

 

Bjørn ”Krisa” Kristiansen på Tivoli Amfi sammen med Fender Benders.


krisa.gif Aunt Mary-gitaristen (bildet) tar med seg sine svingende Fender Benders til Moss onsdag 24 oktober.
Det var mange som ble skuffet når Aunt Mary måtte avlyse konserten sin på Røed Rock i sommer.
En hånd skade av nevnte Bjørn var årsaken til det. Nå er Bjørn frisk og dere har muligheten til å se legendariske ”Krisa” i Moss igjen.
 
Fender Benders er et Fredrikstadband som har servert publikum fet gitarmusikk i snart åtte år.
Bandet består av tre meget drevne gitarister og et fjellstøtt komp.
 
FENDER BENDERS: spiller hardtsvingende gitarmusikk med låter fra Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughan, Cream. The Shadows, Peter Green, Robert Johnson og en mengde andre band og artister.
 
Fender Benders har følgende ”lagoppstilling”:
 
BJØRN ”KRISA” KRISTIANSEN: er nærmest en levende legende i gitarkretser. Han begynte i ”AUNT MARY”, og har etter det spilt med en mengde norske og utenlandske artister og band. I tillegg har han gitt ut tre solo plater. Bjørn er mester på blues og rock, og tilhører det øverste sjiktet av norske gitarister.
 
ØIVIN FJELD: er nok et velkjent gitarnavn. Han har spilt med utallige band og en lang rekke kjente norske artister i årenes løp og er en svært dreven gitarist som mestrer alle sjangere. Øivin er kanskje landets beste gitartekniker og opphavsmann til den revolusjonerende nye Giss-gitaren, som har vakt oppsikt i musikkretser verden over. Gitaren blir stadig brukt i Fender Benders.
 
TERJE SEVERINSEN: er nok et kjent gitarnavn. Han har spilt i band som TIME og THE GANG, og backet artister som Ole Idole og Marius Müller. Terje er en virtuos solist som mestrer alle teknikker. Som representant for Fender Norge blir det gitar døgnet rundt for Terje.
 
TRULS ANDERSEN: er en fjellstødig trommis og bandets motor. Han har i tillegg til resten av bandet spilt med en bråte band og artister, og spiller for tiden med bl.a Alex Rosén og Jørund Bøgeberg.

 

Petter Aas, Moss Bluesklubb