Ny bluesklubb i Narvik

.

Endelig har Narvik kommet på landets bluesklubbkart. Klubben ble stiftet 15. juni og har allerede fått sin egen logo, over 400 Facebook-venner og mange gode samarbeidspartnere. Klubben kan stolt melde at den allerede er medlem i Norsk Rockforbund og Norsk Bluesunion.

Lørdag 25. september braker det løs med klubbens første arrangement. Denne kvelden viser tydelig hvilken god støtte klubben har i nærmiljøet. Fem band stiller opp gratis på dugnadsjobb! Her skal klubben få mulighet til å opparbeide seg litt kapital for videre satsning. Det står stor respekt av denne innsatsen fra lokale artister, og Narvik Bluesklubb sier de håper de kan gi noe tilbake på lengre sikt.
De som stiller på dugnadskonserten er Thorbjørn Dåbach, Bjerkvik Blues Band, Djengis Kahn And The Rockets, Kjartan & The Hound Dogs samt musikkelever fra Solhaugen.
Bjerkvik Lyd stiller med gratis lyd og lydmann.

Klubben nyvalgte leder Freddy Iversen forteller til Bluesnews at de håper å bli en konsertarena for både lokale, nasjonale og internasjonale artister innenfor blues og beslektede sjangere. Han understreker de ser på kvalitet som meget viktig, både på artistsiden og arrangementsiden.

Klubben har gjort en avtale med Grand Hotell, der Rallar'n Pub & Kro blir hovedarena. I tillegg jobbes det med å få til en avtale med Narvik kulturhus for konserter i "Mørkholla".

Vi ønsker klubben lykke til og håper det blir mange flotte konsertopplevelser i Narvik!