KNUT ROPPESTAD

 
5.0
108   0   1   0   0  
KNUT ROPPESTAD

Album informasjon

Tittel
Tall Tales and Misfortunes
Plateselskap
Shiver Music
Anmelder
Johnny Andreassen

Skribentomtale

Karakter 
 
5.0

Et frodig loner-americana-album

Singer/songwriter fra Horten som vi har satt stor pris på også ved tidligere anledninger med et tungt amerikansk uttrykk et sted mellom americana, country-singer/songwriter, progrock og rootsrock. Dukker opp som troll av eske nå med to album samtidig, og annonserer et tredje til våren. Makan til eggløsning.
“Tall Tales and Misfortunes” er noe ganske annet. Her møter vi singer/songwriter-artisten som Knut Roppestad er mest kjent som. Lyden av en akustisk gitar, fingre som sklir over strengene, en historieforteller som entrer samme terreng som Henning Kvitnes har besittet siden 80-tallet nede i Halden på åpningen med «The writer», før han fortsetter med meget spennende og stemningssterk americana som har den mørke kraften i seg, som du husker Lee Clayton for på 70-tallet på «Horses», og tenderer Tom Pachecos maskuline format på «You’re to say». Et frodig loner-americana-album som tar deg med på en reise som føles under huden fra første til siste låt.
Knut Roppestad fikser to verdener, for dette er to sterke album med hvert sitt bruksområde. The real deal, prøv han ut den ene verdenen du føler deg mest hjemme i, eller gå for full pakke!

Powered by JReviews